Retur, bytte og reklamasjon

Retur

Du har etter forbrukerkjøpsloven 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen. Varen skal returneres i samme stand som da du mottok den - det vil si ubrukt, med merkelapper på, og uten lukt og flekker. Angreretten gjelder også på salgsvarer.

OBS! Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerkesom på at øredobber ikke kan returneres/byttes.

Ved bruk av den ferdig utfylte returetiketten som følger med, trekkes 99,- i portokostnad ved refusjon av ordren din. Vi dekker porto for retur ved feil eller mangler med vare/bestilling. 

Du kan også returnere fysisk i butikkene våre, uavhengig hvilken butikk varen er sendt fra.

Fyll ut vedlagt angrerettskjema og send til/kom innom en av våre butikker:

 

PALEET:

Karl Johansgt. 37/43

0162 Oslo, Norway

SANDVIKA: 

Brodtkorpsgt. 7

1338 Sandvika, Norway

 

Reklamasjon

Feil eller mangler på vare må gis beskjed om innen rimelig tid etter dette oppdages. Meld fra til web@kimanwoman.no eller en av våre butikker. Vis til odrenummer eller kvittering, som viser at produktet er kjøpt hos oss. 

Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent/underleverandør for vurdering av eventuelle feil. Vi har etter kjøpsloven rett til å reparere/rette opp feil ved vare 2 ganger før eventuell refusjon.

Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Vi betaler ikke utgifter knyttet til utbedringer av eventuelle feil/mangler uten avtale.

 

Bytte

Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt i nettbutikken, kan dette gjøres på følgende måter:

1. Legg inn en ny bestilling på den nye varen du ønsker og send den andre i retur til oss. Du vil bli refundert via samme betalingsløsning som du benyttet ved betaling av ordren, så fort vi mottar den du sender i retur. 

2. Kom innom og bytt i en av våre butikker. Gi gjerne beskjed og hør med butikken på forhånd, slik at vi kan sjekke om vi har ønsket størrelse på lager og i den butikken du vil bytte i. Ha med ferdig utfylt angrerettskjema.

Merker du kun finner i butikken på Paleet:

Skall Studio 

Soeur Paris 

Dagmar

Toasties

Lovechild

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert til ditt lokale postkontor eller utleveringssted ikke blir hentet innen 14 dager, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss.