Faq

Retur
Du har etter forbrukerkjøpsloven 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen. Varen skal returneres i samme stand som da du mottok den - det vil si ubrukt, med merkelapper på, og uten lukt og flekker. Angreretten gjelder også på salgsvarer.
OBS! Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerkesom på at øredobber ikke kan returneres/byttes.
Ved bruk av den ferdig utfylte returetiketten som følger med, trekkes 99,- i portokostnad ved refusjon av ordren din. 
 Vi dekker porto for retur ved feil eller mangler med vare/bestilling. 
Du kan også returnere fysisk i butikkene våre, uavhengig hvilken butikk varen er sendt fra.
Fyll ut vedlagt angrerettskjema og send til/kom innom en av våre butikker:
 
PALEET:
Karl Johansgt. 37/43
0162 Oslo, Norway
SANDVIKA: 
Brodtkorpsgt. 7
1338 Sandvika, Norway
 
Reklamasjon
Feil eller mangler på vare må gis beskjed om innen rimelig tid etter dette oppdages. Meld fra til web@kimanwoman.no eller en av våre butikker. Vis til odrenummer eller kvittering, som viser at produktet er kjøpt hos oss. 
Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent/underleverandør for vurdering av eventuelle feil. Vi har etter kjøpsloven rett til å reparere/rette opp feil ved vare 2 ganger før eventuell refusjon.
Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.
Vi betaler ikke utgifter knyttet til utbedringer av eventuelle feil/mangler uten avtale.
 
Bytte
Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt i nettbutikken, kan dette gjøres på følgende måter:
1. Legg inn en ny bestilling på den nye varen du ønsker og send den andre i retur til oss. Du vil bli refundert via samme betalingsløsning som du benyttet ved betaling av ordren, så fort vi mottar den du sender i retur. 

2. Kom innom og bytt i en av våre butikker. Gi gjerne beskjed og hør med butikken på forhånd, slik at vi kan sjekke om vi har ønsket størrelse på lager og i den butikken du vil bytte i. Ha med ferdig utfylt angrerettskjema.
Merker du kun finner i butikken på Paleet:
Skall Studio 
Soeur Paris 
Dagmar
Toasties
Lovechild

Frakt og levering

Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp over 1500 kr. For ordre under dette koster frakt 50 kr. 

Du vil motta ordrebekreftelse så fort bestillingen din er håndtert og vi sender i løpet av 1-2 virkedager. 

Med forbehold om noen ekstra dager rundt jul og salgsperioder. Vi gjør vårt beste for å sende så fort som mulig.

Vi benytter oss av MyPack Collect fra PostNord, og postkasseforsendelse ved mindre varer. Dette er sporbart og det mest effektive. Du vil motta sporingsnummer fra oss, samt SMS/e-post fra Bring når frakt er bestilt.

Bestillinger bestilt før 12.10 er levert med Bring.

Klikk og hent i butikk

Du kan hente ordren din kostnadsfritt i våre butikker. Dette må være etter avtale ettersom vi ikke kan garantere at varen du har bestilt befinner seg i din nærmeste butikk. 

Haster det med å få bestillingen din, ring en av butikkene - så kan vi svare på hvor varen er før du legger inn bestilling. Vi overfører også mellom butikkene, men dette kan ta 1-3 dager,

Ved hent i butikk på ordre under 1500 kr. Bruk følgende rabattkode for å ikke bli belastet for frakt, i kassen: hentibutikk

NB: Ved klikk og hent, gjelder butikkens egne retur- og bytteregler. Vi har ikke åpent kjøp, men tilbyr 14-dagers bytterett evt tilgodelapp. 

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert til ditt lokale postkontor eller utleveringssted ikke blir hentet innen 14 dager, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss.

Lager

Vi tar forbehold om at noen størrelser kan bli utsolgt, selv om de ligger i nettbutikken, da vi ikke benytter eksternt lager.
Skulle noe bli solgt i butikk før vi rekker å pakke det til deg, kontakter vi deg med en gang.

Trykkfeil

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på vår nettside skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på vår nettside.