Frakt og levering

Frakt og levering

Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp over 1500 kr. For ordre under dette koster frakt 50 kr. 

Du vil motta ordrebekreftelse så fort bestillingen din er håndtert og vi sender i løpet av 1-2 virkedager. 

Med forbehold om noen ekstra dager rundt jul og salgsperioder. Vi gjør vårt beste for å sende så fort som mulig.

Vi benytter oss av MyPack Collect fra PostNord og postkasseforsendelse ved mindre varer. Dette er sporbart og det mest effektive. Du vil motta sporingsnummer fra oss, samt SMS/e-post fra Bring når frakt er bestilt.

Ordre bestilt før 12.10 er levert med Bring.

Hent i butikk

Du kan hente ordren din kostnadsfritt i våre butikker. Dette må være etter avtale ettersom vi ikke kan garantere at varen du har bestilt befinner seg i din nærmeste butikk. 

Haster det med å få bestillingen din, ring en av butikkene - så kan vi svare på hvor varen er før du legger inn bestilling. Vi overfører også mellom butikkene, men dette kan ta 1-3 dager,

Ved hent i butikk på ordre under 1500 kr. Bruk følgende rabattkode for å ikke bli belastet for frakt, i kassen: hentibutikk

Merker du kun finner i butikken på Paleet:

Skall Studio 

Soeur Paris 

Dagmar

Toasties

Lovechild

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert til ditt lokale postkontor eller utleveringssted ikke blir hentet innen 14 dager, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss.

Lager

Vi tar forbehold om at noen størrelser kan bli utsolgt, selv om de ligger i nettbutikken, da vi ikke benytter eksternt lager.
Skulle noe bli solgt i butikk før vi rekker å pakke det til deg, kontakter vi deg med en gang.

Trykkfeil

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på vår nettside skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på vår nettside.