Om Kiman Woman

I tillegg til nettbutikken vår, har Kiman Woman eksistert på Paleet siden 2001 og på Sandvika Storsenter siden 2006. Vi har siden begynnelsen alltid hatt fokus på kvalitet og skandinaviske merker og mote, noe vi rettet oss enda mer mot de siste sesongene. Vi søker merker som er opptatt av bærekraft og varighet, med gode kvaliteter, fremfor «fast fashion». Vi vil at våre kunder skal bli glad i plagg de har kjøpt hos oss, og at de blir favoritter i skapet som blir brukt igjen og igjen.

Hos oss finner du høyprofilerte kvalitetsmerker, med et bredt utvalg produkter som når ut til flere målgrupper. Følgende merker finner du hos oss: Anine Bing, Anine Bing Sport, Aiayu, Arnie Says, Bacon, ByTimo, Cala Jade, Dagmar, FiveUnits, Envelope 1976, IBEN, Joslin, Julie Josephine, Kyoto Tango, Lovechild, Munthe, One & Other, Pia Tjelta, Samsøe & Samsøe, Skall Studio, Soeur, Sea NY, Tom Wood & Tom Wood Jewellery, Zadig & Voltaire og Toasties.
Kiman Woman er stolte av å være blant få som representerer Anine Bing i Norge, og fra mai 2021 introduserte vi også Anine Bing Sport.

Vårt sortiment strekker seg fra partytøy til «home wear», med alt det innebærer. Smykkene vi selger er fra Tom Wood, Anine Bing og Kyoto Tango. På sko (i tillegg til Anine Bing som har et rått utvalg på sko), har vi flere fine modeller fra merket Alohas. 

Vi er alltid ærlige i vårt møte med kunder, og det viktigste for oss er å kunne hjelpe og inspirere. Våre kunder er opptatte av kvalitetsplagg, og merkene vi har i butikk er blitt godt kjente for akkurat dette.  Vi kommer alltid til å strekke oss ekstra for å møte kundens forventninger, både når det kommer til kvalitet i våre produkter, men også kundeservice og kundebehandling.

Velkommen innom en av våre butikker, eller shop på nett. Har du spørsmål eller ønsker å kontakte oss? Send en mail på web@kimanwoman.no eller kontakt oss på telefon:

Sandvika: +47 902 39 742

Paleet: +47 902 77 571